Waardebepaling

Waardebepaling

Marnix Vastgoed biedt een vrijblijvende marktconforme waardebepaling aan.
We starten met een verkennend gesprek en een plaatsbezoek waarbij we alle elementen van het pand zorgvuldig in kaart brengen.
Marnix Vastgoed maakt een grondige analyse op basis van de ligging, het aantal kamers, de afwerkingsgraad, de bewoonbare oppervlakte, de EPC waarde en alle nuttige elementen.
Samen met onze knowhow en onze actuele kennis van de vastgoedmarkt in jouw regio levert dit een correcte waardebepaling op die we met jou grondig bespreken.

Verkoop

Verkoop

Na een grondige waardebepaling, overlopen we de te volgen stappen.
Op basis van het zorgvuldig opgesteld dossier waarbij wij alle wettelijke documenten opvragen en samenvoegen streven wij naar een professioneel verkoopproces.
Wij zetten je pand in de kijker via verschillende kanalen met het oog op een maximaal bereik en dit aan de hand van kwalitatieve foto’s en een uitgebreide beschrijving. We beschikken over een uitgebreid netwerk waardoor we een groot aantal potentiële kopers kunnen garanderen.
Marnix Vastgoed plant de bezoekmomenten in samenspraak met de eigenaar en/of bewoner.
 
Marnix Vastgoed leidt het verkoopproces en houdt je steeds op de hoogte van de ontwikkelingen.

Verhuur

Verhuur

Ook hier is een uitgebreide en correcte schatting van groot belang. Marnix Vastgoed bespreekt met jou de gewenste aanpak: We bepalen de huurprijs, overlopen de publiciteitscampagne van je pand en zoeken naar de geschikte kandidaat.
Marnix Vastgoed plant de bezoekmomenten in samenspraak met de eigenaar en/of bewoner.

Aankoop

Aankoop

Marnix Vastgoed heeft aandacht voor zowel de  koper als de verkoper. Wij streven naar een perfecte match tussen beide partijen en staan voor correcte en persoonlijk dienstverlening. Dialoog en transparante communicatie zijn daarbij crucia.

Begeleiding

Begeleiding

Je kan bij Marnix Vastgoed op elk moment terecht met  je vastgoed gerelateerde vragen van verkoper, verhuurder, koper, huurder tot investeerder.
Als eigenaar kan je steeds je persoonlijke dossier opvolgen via de website met behulp van je eigenaarslogin. Hierin staan alle ondernomen acties met bijhorende status. Wij brengen je steeds ook persoonlijk op de hoogte van de genomen stappen en overleggen wat de volgende stappen zijn.
Persoonlijke en transparante communicatie zijn de pijlers van onze begeleiding en we zijn overtuigd dat we hiermee een meerwaarde bieden in het globale vastgoedlandschap.